Natural Being

Een frisse start met Natural Being!


Het Natural Being assortiment is speciaal geformuleerd om een jeugdige, natuurlijke schoonheid te behouden. Dit gecertificeerde natuurlijke huidverzorgingspakket bevat Nieuw-Zeelandse Actieve Manuka Honing en Manuka Olie om de huid zichtbaar mee te verbeteren. Omdat de serie door Living Nature is gemaakt, bevat Natural Being uitsluitend de zuiverste botanische ingrediënten en is vrij van harde chemicaliën. De formules zijn zeer geschikt voor jong volwassenen. Deze producten zijn perfect om een simpel, natuurlijk huidverzorgingssysteem te introduceren, 24/7 zorgvuldig te verzorgen en te voorkomen dat de eerste tekenen van huidveroudering optreden.

Jong volwassenen zijn druk. Werk, studie, jonge kinderen, sport en een sociaal leven veroorzaken een gebrek aan tijd en daarom moet een goede dagelijkse huidverzorgingsroutine eenvoudig zijn. Door hormonale schommelingen en soms slechte, snelle voeding kan de huid uit balans raken en verlangen naar een natuurlijke, herstellende verzorging.

Natural Being biedt 9 verschillende producten die de dagelijkse eisen van de huid vervullen, elk met toegankelijke prijzen. Het assortiment omvat 2 soorten reinigers, 2 soorten dag- en nachtcrèmes, in de varianten voor de normaal tot vette huid of voor de normaal tot droge huid. Het verschil tussen de soorten wordt met een subtiele kleurlijn op de verpakking aangegeven. De oogcrème, tonic gel en hand- en body crème zijn geschikt voor alle huidcondities.

Het gebruik van de tonic gel is een unieke manier om de huid te hydrateren en de pH-balans te herstellen. De huid wordt hiermee de hele dag beschermt tegen vochtverlies. 

Een vochtarme huid is een veelvoorkomend huidbeeld in Nederland. Prijzen van de reinigers en dag- en nachtcrèmes zijn zeer toegankelijk voor de consument met 14,95 euro. 

De oogcrème kost zelfs maar 11,95 euro en vormt een mooie opstap naar een complete verzorging.

Het Natural Being-assortiment biedt een veilig alternatief voor de vele 'goedkope' chemische beladen huidopties. Natural Being is Halal goedgekeurd, BDIH gecertificeerd natuurlijk en wordt niet getest op dieren. De verpakking is volledig recyclebaar. Een introductie van de Natural Being serie is de manier om de jeugdige bloesem van de natuur te helpen. 


Achtergrondinformatie producent :

Living Nature werd in 1987 opgericht en was een van de eerste bedrijven ter wereld die een huidverzorgingslijn produceerde zonder synthetische conserveermiddelen of parabenen. Het is uitgegroeid van een natuurlijke huidverzorgingspionier tot een internationaal gerespecteerde leider en vernieuwer op het gebied van natuurlijk schoonheid. Living Nature combineert de natuurlijke en krachtige plantaardige ingrediënten van Nieuw-Zeeland, die organisch en wild zijn vervaardigd. 

Living Nature combineert wetenschap met de kracht van de natuur. Het resultaat zijn natuurlijk krachtige botanische producten die vrij zijn van synthetische conserveermiddelen zoals parabenen, alcohol, fenoxyethanol, natriumlaurylsulfaat, kunstmatige geuren , ftalaten en aardolie- en minerale-gebaseerde oliën of andere chemische toevoegingen. Het bedrijf is ook toegewijd aan het aannemen van ecologisch-vriendelijke werkwijzen, het verzamelen van botanische stoffen alleen uit duurzame bronnen en het gebruiken van eenvoudige, recyclebare verpakkingen die vrij zijn van dioxine en chloor. Living Nature's compromisloze normen hebben internationale aandacht opgedaan, waardoor de natuurlijke certificering van BDIH Germany, het strengste certificeringsinstituut ter wereld, voor zowel de Living Nature als Natural Being serie is verkregen.