Inspiratie

Zomertip

De zon geeft de huid een gezonde gloed, voedt het lichaam met vitamine D maar vraagt ook veel van het vochtgehalte in de huid. In de salon kun je jouw klant helpen om de huid goed gehydrateerd te houden. Een schone, goed gehydrateerde huid zal ook minder gevoelig zijn voor het ontstaan van pigmentvlekjes.

PHYT”S

PHYT’S biedt met de Aqua PHYT’S serie een reeks producten met plantaardig hyaluronzuur van zowel een hoog als een laag moleculair gewicht aan. Hiermee worden zowel de bovenste als de onderste huidlagen gehydrateerd. Ook in de behandeling wordt een serum gebruikt dat bestaat uit puur plantaardig hyaluronzuur. Dit hyaluronzuur werkt als een spons in de huid en behoudt het waardevolle vocht.

LIVING NATURE

Het Hydrating Gel Mask van Living Nature heeft een nieuwe, fris-groene geur gekregen. Voor de vette en onzuivere huid heeft dit masker een antibacteriële en zuiverende werking door de Manuka olie. Om de droge vochtarme huid te hydrateren en te verzorgen kun je het Hydrating Gel Mask mengen met Face and Body Oil van Living Nature. Deze olie heeft een veilige samenstelling met etherische oliën die verzachten en herstellen en is geschikt voor alle huiden.

Gebruikstip van Kitty van Holistic Kiwi in Delft : Het Hydrating Gel Mask werkt uitstekend als tussenstof bij het gebruik van het Ultrasoon apparaat.

Water drinken is natuurlijk het allerbelangrijkst, en neem dan meteen het voedingssupplement Aqua PHYT’S van PHYT’S erbij in!