Over ons

Mooi van Nature is opgericht om de beste en meest pure huidverzorgingsproducten te verenigen en beschikbaar te stellen voor de schoonheidsspecialist die kiest voor hoogwaardige, effectieve, veilige en echt natuurzuivere verzorgingsproducten. We hebben een zeer compleet assortiment beschikbaar gesteld van producten die geen private label zijn, maar rechtstreeks van de producent komen. Producenten met een lange geschiedenis en veel ervaring in deze branche. Bedrijven die vanuit hun passie kiezen voor het beste uit de natuur. Geproduceerd in harmonie met de natuur en wetenschappelijk effectief bevonden. Merken die niet alleen voldoen aan een keurmerk, maar de lat voor zichzelf zelfs nog hoger leggen. Bedrijven waar wij vertrouwen in hebben!

LIVING NATURE met meer dan 30 jaar ervaring uit het schone, geïsoleerde Nieuw-Zeeland met zijn unieke flora, al opgericht in 1987.

PHYT’S uit het land van de Beauty Experts, Frankrijk, met al meer dan 45 jaar ervaring in de beauty branche en specifiek gericht op de schoonheidssalon.

We zijn trots dat we deze mooie merken mogen vertegenwoordigen.

Met ons kleine team zijn we van mening dat iedere klant uniek is. Daarom bieden we je ondersteuning die we afstemmen op jouw wensen en zullen we er altijd naar streven een goed en persoonlijk contact met jou te onderhouden. We helpen je graag jouw capaciteiten te ontplooien en je klantenkring zo goed mogelijk te bedienen. Met een vruchtbare bodem van duidelijke afspraken zijn wij ervan overtuigd dat we elkaar kunnen voeden en zo samen kunnen groeien met als doel een langdurige en tevreden relatie!